2012. november 16., péntek

Sminkeszközök a neszesszerben

Ezekre a sminkeszközökre bármikor szükséged lehet, ezért nem árt, ha ott van a neszesszeredben.




Alapozó
Alapozót a fontos alkalmakra, és a hétköznapokra is használhatod. Csak azok használjanak, akiknek van valamilyen bőrhibájuk, mert egyébként fölösleges. Felviheted az arcra kézzel is, de ecsettel vagy szivaccsal sokkal könnyebb dolgod lesz. Figyelj a hajtöveknél és a fülek melletti résznél, valamint arra is, hogy ne keltsen maszkszerű hatást.

Catrice Infinite Matt up to 18h alapozó
Korrektor
A folyékony korrektorral a szemed alatti sötét karikákat, míg a stiftes kiszereléssel az apróbb pattanásokat és bőrhibákat tüntetheted el.





Maybelline Affinitone korrektor



Púder
A púderrel fixálhatod az alapozót, és ha zsírosabb, fényesebb az arcod, akkor remekül jöhet, ugyanis képes a nedvességet felszívni.
Tipp: ne azt a szivacsot használd, amit a púderhez adnak, hanem egy ecsettel lazán vidd fel az arcodra.


Max Factor Creme Puff kompakt púder

Szemhéjpúder
A hétköznapokra használj natúr színű szemhéjpúdert, de bulikra előveheted az élénk, vidám színűeket is. A krémes állagú szemhéjfestékek tartósabbak, de a por állagúakat is tartóssá teheted, ha a szemhéjadra teszel egy kis alapozót.


Sleek Oh So Special I-divine paletta

Szemceruza
Amikor szemceruzát vásárolsz, mindenképp vízállót keress, mert az nem maszatolódik el. A szemceruzával az alsó-felső szempilláid tövét húzhatod ki, hogy a pillák sűrűbbnek tűnjenek, és a szemek kihangsúlyozottak legyenek.

Avon Glimmersticks Diamonds szemceruza

Szempillaspirál
Van hosszabbító, göndörítő, dúsító és vízálló szempillaspirál, bár az utóbbihoz kétfázisú szemfestéklemosóra lesz szükséged.

Essence I <3 Extreme szempillaspirál

Pirosító
Az arcpirosító üdébbé és szebbé teszi az arcodat. Nagy ecsettel kell felvinni az almácskáidra. A világos bőrűek rózsás pirosítót használjanak, a terrakottás csak a sötétebb bőrűeknek áll jól.

Essence Silky Touch pirosító

Szájfény
Azért ajánljuk a szájfényt, és nem a rúzst, mert emiatt nem kell aggódni, hogy elmozdul a helyéről, és könnyebb használni is. Egy gyümölcsös, gyengén fénylő szájfényt akár még az iskolában is használhatsz.

NYC Kiss Gloss szájfény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése