2013. január 5., szombat

Óvd a kezeidet a kiszáradás ellen

A téli hidegben sajnos sok nőnek okoz gondot a kezeinek kiszáradása. Itt van néhány házi praktika és bevált kézkrém amit bátran alkalmazhatsz!


Házi praktikák:

Hideg időben a kéz kiszáradását glicerines rózsavízzel előzhetjük meg. Ezzel dörzsöljük be alaposan a kezünket és az ujjainkat, majd töröljük szárazra.

Kipirosodott és érzékeny bőrt kakaóvajas olívaolajjal dörzsöljük be.

A gyógyszertárban és drogériákban kapható lanolinos kézkrém is hatásos lehet kiszáradás ellen amennyiben rendszeresen használjuk őket.

Extra száraz  bőrre használjunk szezámolajat. A langyos olajat kenjük a kezünkre, húzzunk rá egy cérnakesztyűt, és hagyjuk így minimum 20-30 percig. A jobb hatás érdekében akár egész este is rajta hagyhatjuk a kezünkön.

Kézkrémek:

Neutrogena Norwegian Formula

A Neutrogena kézkréme hatékony segítséget nyújt a száraz, kirepedezett bőrnek. Ez a rendkívül koncentrált formula klinikailag igazoltan gyorsan segít a száraz kezeken és láthatóan javít a bőr megjelenésén. Simává és puhává varázsolja a kezeinket.


Garnier Bőrregeneráló kézkrém
Garnier reg kézáp extra száraz

Az intenzív bőrregeneráló kézápoló krém juharfa-kivonattal és glicerinnel gazdagított, hogy hidratálja és regenerálja kezeit és védelmet biztosítson számunkra a kiszáradás ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése