2012. december 1., szombat

A legjobb ajakbalzsamok télre

Itt a tél és a hideg, ezért nem árt beszereznünk egy ajakbalzsamot, hiszen az ajkaink ugyanúgy kicserepesedhetnek, kiszáradhatnak, mint a többi testrészeink.




Carmex



Carmexből van tégelyes, tubusos és stiftes kiszerelés, de ha nem szereted a mentol ízét, akkor vehetsz cseresznyéset vagy epreset is. Káros anyagokat nem tartalmaz, viszont van benne többek között kámfor, mentol és fenol is, amelyek gyógyítják a sebeket, herpeszeket, és közben elpusztítják a baktériumokat és ápolják az ajkakat.

Blistex






Mint ahogy a Carmexet is, ezt is több féle formában és ízben lehet kapni. Tartalmaz Aloe Verát, E-vitamint és kamillát, amelyek megakadályozzák, hogy az ajkaid kicserepesedjenek, kiszáradjanak. SPF 10

bebe Young Care ajakbalzsam




A bebe (Johnson & Johnson) leginkább a fiatal lányoknak szánja a termékeit. A bebe Young Care classic ajakbalzsam egy kicsit zsírosabb állagú a társainál, de ez egyáltalán nem hátrány, ugyanis kicsit lassabban szívódik be, és ezáltal nem kell fél óránként kenegetni vele az ajkaidat. SPF 6

Labello Hydro Care



Ezt az ajakbalzsamot kifejezetten száraz ajkakra fejlesztették ki, de mindennapos használatra is alkalmas. Aloe Verát és tiszta vizet tartalmaz, ami által puhává varázsolja az ajkakat. Ezenkívül gyorsan beszívódik, nem ragad és frissít is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése