A só vérnyomásnövelő hatást fejt ki, és ezáltal is bekövetkezhetnek a szívinfarktusok. A becslések szerint ha minden ember 30%-kal kevesebb sót fogyasztana, akkor csökkenne a szívinfarktusokból eredő halálesetek száma.
Konyhai só:
Ez a só fajta nátrium-kloridot tartalmaz, amelyet a szervezetünk egy nem természetes anyagként, sejtméregként észlel, ami ellen kiválasztással, kikristályosodással védekezik.
Fogyasztásának következményei:
reumás megbetegedések, kiszáradás, vese túlterheltség, ráncosodás, vizenyő narancsbőr.
Természetes kristály só:
Ebben a sóban megtalálható az összes emberi szervezetet felépítő elem. A kristály só egy energiaadó, salaktalanító és kiegyenlítő hatású élelmiszer, mely betegség ellen jótékony hatású.
Tengeri só:
A tengeri sóban sok az ásványi anyag és a nyomelem, amely segít ellensúlyozni a közönséges só káros hatásait.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése